Om Mathias - din behandler

Det er en fantastisk rejse at træde ind i rollen som behandler. Hver behandling tager udgangspunkt i klientens aktuelle situation, og jeg ved derfor aldrig helt hvad der kommer til at ske. Jeg må må i lige så høj grad som klienten give slip på forventninger til hvor vi skal hen, lytte til det der er til stede, stole på de værktøjer jeg har med mig og at vores kroppe, hvis vi tør tillade det, i sidste ende ved hvad der skal til.

Det tog mig næsten ti år at finde modet til at begynde på uddannelsen som kropsterapeut hos Manuvision i København. I flere år havde jeg modtaget behandlinger af terapeuter fra andre skoler, for smerter i ryggen og et forløb med stress og udbrændthed, men da jeg første gang lå på briksen hos en Manuvision terapeut vidste jeg at det var noget jeg på et tidspunkt måtte efterfølge. Kombinationen af kropslighed og samtale, og en grundlæggende oplevelse af at blive set, gjorde en kæmpe forskel for at jeg kunne holde fast i de forandringer vi opnåede i behandlingerne.

Med baggrund i musik, scenekunst produktioner og arkitektur har jeg, siden jeg startede uddannelsen ved Manuvision i 2019 brugt min kreativitet og sans for detaljer, kvalitet og strukturer i kropsterapiens tegn.

Siden Januar 2023 har jeg været engageret som Undervisningsassistent hos Manuvision, og er med til at uddanne nye kropsterapeuter.

Uddannelse:
  • 2023 Manuvision Chok- og Traumebehandler
  • 2022 Masterclass i ledfrigørelse af nakke, ryg, hænder og fødder (Manuvision)
  • 2022 Sygdomslære – 100 lektioner (E-medicus)
  • 2021 Anatomi og Fysiologi – 200 lektioner (E-medicus)
  • 2019-20 Manuvisions 2-årige uddannelse som Behandler og Træner