Privatlivspolitik

Når du skriver til mig og booker tid online giver du samtykke til og forståelse for vilkår, betingelser og at jeg håndterer dine personoplysning jf virksomhedens privatlivspolitik.

Handelsbetingelser og vilkår

Afbud skal ske senest 24 timer før behandling via online bookingsystemet, ellers opkræves fuld pris af den bookede behandling.

Jeg har tavshedspligt og det der foregår til din behandling samt de personfølsomme oplysninger du giver, behandles fortroligt. Læs privatlivspolitik for uddybning.

 

Privatlivspolitik

På baggrund af EU’s Persondataforordning – GDPR, er det et krav at alle virksomheder der indsamler og håndterer persondata, har en privatlivspolitik.

For at kunne benytte denne sides services skal du give samtykke til at dine personoplysninger indsamles og håndteres.

 

Mathias Kromann – Kropsterapi indsamler og håndterer personoplysninger om dig ifm. booking af behandling, afregning, bogføring samt journalskrivning af behandling og evt forløb. Der værnes om dine data og jeg har selvfølgelig tavshedspligt, både overfor klienter og dem jeg kommunikerer med. 

 

Dataansvar

Mathias Kromann – Kropsterapi indsamler Almindelige Personoplysninger ifm booking, afregning og bogføring. Disse oplysninger videregives eller sælges aldrig til andre.

 

Som kropsterapeut har jeg pligt til at skrive journal efter hver session, hvori det noteres hvilke udfordringer du kommer med og hvilken behandling der gives. Dette kategoriseres som personfølsomme oplysninger. 

 

Mathias Kromann – Kropsterapi sørger for at dine persondata er opbevaret forsvarligt og er utilgængelige for alle andre. Dine personfølsomme oplysninger deles kun med tredjepart, fx en kollega, hvis jeg finder det fagligt relevant og hvis DU giver samtykke til dette.

Dine personoplysninger vil blive opbevaret så længe det er nødvendigt både ift behandling (du er klient hos mig), men også så længe det er påkrævet ifm bogføring.

 

Dine rettigheder

  • Du har til enhver tid ret til at få indsigt i de personoplysninger Mathias Kromann – Kropsterapi har om dig.
  • Du har til enhver tid ret til at få rettet de personoplysninger Mathias Kromann – Kropsterapi har om dig, hvis du mener at de er forkerte.
  • Du har til enhver tid ret til at få slettet de personoplysninger Mathias Kromann – Kropsterapi har om dig.
  • Du har til enhver tid ret til at klage over håndteringen af dine personoplysninger. Dette skal ske til datatilsynet, du kan finde på datatilsynet.dk.

 

Kontaktoplysninger vdr. privatlivspolitik

Mathias Kromann – Kropsterapi

Gyldenløvesgade 6, 4TV

1369 København K

Tlf. 25380996
E-mail: kontakt@mathiaskromann.dk

CVR-nr: 40500634